Du er her:

Psykologhjælp

Psykologhjælp

Har du brug for psykologhjælp, har du forskellige muligheder alt efter alder og behov.

  • Børn og unge under 18 år i Guldborgsund Kommune kan få tilbudt råd og vejledningsforløb på op til tre timer i Pædagogisk Psykologisk Centers åbne rådgivning. Den åbne rådgivning kan kontaktes på tlf. 54 73 29 50. I dette forløb kan man være anonym, hvis man ønsker det.
     
  • For 18-20 årige er der mulighed for vederlagsfrit at få psykologbehandling for angst og moderat depression. Det kræver en henvisning fra egen læge, og derfor skal egen læge kontaktes for at benytte denne mulighed.
     
  • Region Syddanmark har etableret et gratis landsdækkende tilbud til borgere over 18 - 21 år for angst og depression. Tilbuddet er internetbaseret og foregår via Telepsykiatrisk Center i Odense. De kan kontaktes på tlf. 99 44 95 50.
  • https://www.dp.dk/radgivning/selvstaendige-psykologer/ydernummer/tillaegsaftale-om-vederlagsfri-psykologbehandling-til-unge/

Vi har i en periode haft et særligt tilbud om psykologhjælp til unge mellem 13 og 23 år. I forbindelse med budgetforliget og de politiske prioriteringer blev det tilbud lukket, da der er andre muligheder for at få gratis psykologhjælp i regionalt regi.