Du er her:

Åbne døre på Celf Kringleborg Allé 7

Vi holder åbne døre på bygge- og anlægsuddannelserne, mekanikeruddannelserne (båd, personvogn, cykel og knallert) og VVS-uddannelsen den 8/2 kl. 15.00 – 19.00.

Det er altså ikke hele skolen, der er åben, men udvalgte uddannelser.

Nykøbing F. Sygehus - uddannelsesmesse

Nykøbing F. Sygehus inviterer til den årlige uddannelsesmesse torsdag den 1. februar kl. 16.00 – 18.00 Forhallen, Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F.

Se her

Åbent hus Handelsgymnasiet

Informationsmøde på gymnasierne på Merkurs Plads 1 d. 25. januar kl. 19.00
Handelsgymnasiet Lolland Falster, Teknisk gymnasium Lolland Falster, EUX Business

 

 

Åbent hus på Katedralskolen (STX og HF) d.18 januar kl.19.00-21.00

Åbent hus STX og HF

d. 18 januar kl.19.00-21.00 

Nykøbing Katedralskole

Poul Martin Møllersvej 3

Kvartalsrapport

Denne kvartalsrapport er den første som udgives af UU Guldborgsund. Kvartalsrapporten er UU Guldborgsunds ønske om, at præsentere relevant data og information om de unges uddannelsesaktiviteter.

Den professionelle uddannelses vejledning

Målet med vejledning er, at unge mennesker bliver i stand til at påvirke det liv, de kommer til at leve, så det bliver som de ønsker.

Vejledning er en sektor- og institutionsuafhængig aktivitet og proces, som lærer børn og unge om uddannelsessystemet, om arbejdsmarkedet og om sig selv i relation hertil.

Vejledning er opsøgende og har viden om, hvordan unge bliver uddannelsesparate, hvilke metoder der kan hjælpe uddannelsesinstitutioner til at rumme unge, og hvordan man på tværs i uddannelsessystemet kan arbejde aktivt med karrierelæring.

Studievalgsportfolio

Formålet med arbejdet med studievalgsportfolio er blandt andet at skabe kontinuitet og sammenhæng i den vejledning, der finder sted i udskolingen og i starten af ungdomsuddannelsen.

Flere skal vælge en erhvervsuddannelse

Som et led i, at flere elever skal vælge en erhvervsuddannelse, har Guldborgsund kommune besluttet, at alle elever på 8. årgang, på kommunens folkeskoler, skal ud i erhvervspraktik.

 

Flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse

Flere skal vælge en erhvervsuddannelse

Vejen til en Gymnasial uddannelse

KarriereGuiden er kommet

En god uddannelse er nødvendig for at få fodfæste på arbejdsmarkedet, der hele tiden er under forandring. Stort set alle elever i de ældste klasser i folkeskolen, på private skoler og ungdoms- og efterskoler i Region Sjælland modtager ”KarriereGuiden”.